VO Fusyon Congres

VO Fusyon Congres

Virtual event
Donderdag 4 november
10:00 – 15:00 uur

Deel deze pagina

Visma Advitrae organiseert op donderdag 4 november een bijzonder virtueel event dat je niet missen mag!

Samen met Cogix, Foleta, Somtoday, Magister, Visma Raet en HR2day, de bekende leveranciers van de meest gebruikte applicaties binnen het Voortgezet Onderwijs, geven wij op een interactieve en innovatie wijze invulling aan dit event met als centraal thema “De organisatie van het onderwijs van nu en de toekomst”.

Een goede organisatie van het onderwijs

Een goede organisatie van het onderwijs raakt vrijwel alle processen en doelgroepen binnen het onderwijs; van financiën (betaalbaarheid), HR-beleid (doceerbaarheid), Leerlingen (studeerbaarheid) tot aan Formatie en Roostering (organiseerbaarheid).

Alle aanwezige leveranciers nemen je vanuit hun discipline mee in de wijze waarop zij ondersteuning bieden aan het proces. Naast leveranciers komen ook onderwijsinstellingen aan het woord die graag hun ervaringen en resultaten met je delen in het werken met Fusyon: onze totaaloplossing voor formatieplanning, pakketkeuze en roosteren voor het VO!

Kortom: een compleet aanbod vol met interessante presentaties!

Online 3D platform GoMeet

We maken gebruik van online 3D platform GoMeet, waardoor elke deelnemer virtueel door een evenementenlocatie loopt en sessies van bovengenoemde partijen bij kan wonen. Je kunt leveranciers, deelnemers en collega’s ontmoeten, nieuwe contacten leggen én genieten van uiteenlopende entertainment. Allemaal virtueel!

Nog even op een rij

Wat: VO Fusyon Congres

Wanneer: donderdag 4 november a.s.

Tijd: 10:00 – 15.00 uur

Doelgroep: directie/bestuur/HR-medewerkers
ICT-managers/docenten/medewerkers leerling administratie/roostermakers/controllers

Kortom: iedereen is welkom en deelname is geheel gratis!

Het virtuele platform is tot 16:00 uur beschikbaar, waardoor je na het officiële programma tevens de mogelijkheid hebt om in gesprek te gaan met leveranciers of te netwerken met andere aanwezigen.

De officiële uitnodiging met het programma volgt na de zomervakantie. Noteer 4 november alvast in je agenda!

Gerelateerde artikelen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.