Support Specialist Onderwijs

Vacature Support Specialist Onderwijs

Deel deze pagina

Visma Advitrae, gevestigd in Eindhoven en Arnhem, is dé specialist in onderwijslogistiek. Wij helpen onderwijsinstellingen door middel van praktische en duurzame oplossingen om onderwijs betaalbaar te organiseren. Door middel van ons planning- en roostersysteem Xedule ondersteunen wij onderwijsinstellingen bij het verbeteren van hun planningsprocessen. Visma Advitrae heeft met Xedule en Foleta in korte tijd een marktleiderspositie bereikt. Inmiddels hebben we klanten in het PO, VO, MBO, HBO en WO. Sinds oktober 2020 maken wij onderdeel uit van de Visma Groep.

Wat ga je doen?
Als Support Specialist ben jij de belangrijkste schakel tussen onze klanten en interne collega’s. Je ondersteunt hen bij het gebruik van onze onderwijslogistieke applicatie Xedule. Telefonisch of via het supportsysteem neem je meldingen aan en registreer je deze om ze vervolgens als een echte specialist af te handelen. Het ene moment help je een roostermaker bij het gebruik van de applicatie of geef je antwoord op een gebruikersvraag, het andere moment duik je in de inrichting van onze software om complexe vraagstukken te analyseren en reproduceren. Hierbij leer je Xedule bij elke melding beter kennen. Je hebt regelmatig contact met  met onze Product Owners, Adviseurs en Ontwikkelaars en je bewaakt de voortgang van eerdere vragen. Hierbij communiceer je vriendelijk en nauwkeurig naar klanten over ontwikkelingen met betrekking tot hun melding.

Wie ben jij?
Je beschikt over een relevante MBO+ of HBO diploma en hebt affiniteit met het onderwijs en ICT. Je vind het leuk om op locatie te werken, maar kan ook prima zelfstandig thuis werken. Je bent analytisch scherp, zoekt graag naar oplossingen en bent een echte doorzetter. Ken je Xedule nog niet? Geen probleem! Je leert het programma goed kennen tijdens het inwerktraject. Hierbij krijg je hulp van een hecht team met vakkundige collega’s die je helpen een echte Xedule Specialist te worden.

Wat verwachten wij?
Je bent communicatief sterk in de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar. Het is mogelijk om vanuit huis te werken, maar we verwachten op termijn wel dat je 1 tot 2 dagen per week aanwezig bent op ons kantoor in Eindhoven. Voordat je een Xedule Specialist wordt leer je het programma kennen door middel van een inwerktraject. Tijdens dit inwerktraject ben je geduldig, leergiering en een echte doorzetter.

Wat bieden wij?
Als Support Specialist bieden wij jou een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie binnen een leuke, informele werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Binnen Visma Advitrae is er ruimte om opleidingen te volgen, jezelf te ontwikkelen en te groeien. Ons supportteam bestaat op dit moment uit 4 enthousiaste collega’s en een meewerkend teamleider die klaar staan om te helpen en ondersteunen waar nodig. Uiteraard ontvang je van ons alle benodigde faciliteiten om te werken, zowel op kantoor als thuis. Je ontvangt een goed salaris wat afhankelijk is van jouw ervaring en opleiding, een goede pensioenregeling en 28 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur per week). Tot slot staan er jaarlijks meerdere leuke activiteiten op de planning, van zomerborrel tot gezellige kerstviering.

Interesse?
Ben jij onze nieuwe collega? Stuur dan je CV en motivatie naar vancasteren@advitrae.nl t.a.v. Lara van Casteren. Voor vragen over de functie kan je haar bereiken via 06 – 13019776  en neem ook zeker even een kijkje op onze LinkedInpagina!

Gerelateerde artikelen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.