Xedule Support medewerker

Vacature Xedule Support-medewerker

Deel deze pagina

De Advitrae Groep B.V., gevestigd in Eindhoven, is de specialist in onderwijslogistiek. Wij helpen onderwijsinstellingen door middel van praktische, duurzame oplossingen, effectief onderwijs betaalbaar te organiseren. Dit wordt gerealiseerd door het verbeteren van planningsprocessen, het optimaliseren van de onderwijslogistieke organisatie en de inzet van het planning- en roostersysteem Xedule.

Advitrae heeft met Xedule in een korte tijd een marktleiderspositie bereikt. Wij hebben klanten in het VO, MBO, HBO en WO. De groei aan klanten heeft er toe geleid dat het aantal meldingen op de supportdesk ook zijn gestegen. Om die reden hebben wij een vacature voor een medewerker Supportdesk.

Functie

Advitrae zoekt een supportdeskmedewerker om onze klanten en onze organisatie te ondersteunen bij het verwerken van meldingen in ons supportsysteem. Je maakt onderdeel uit van het team op de supportdesk en bent een schakel tussen onze  klanten, adviseurs en ontwikkelaars. Binnen dit team verzorg jij het aannemen van de telefoon, het registreren en afhandelen van meldingen in ons supportsysteem en bewaak jij de voortgang van de meldingen in het supportsysteem.

Gevraagde kennis en ervaring

Om je werk goed te kunnen doen verwachten wij de volgende kennis- en ervaring:

  • Je hebt een afgeronde opleiding MBO 4 in de richting ICT;
  • Je hebt kennis van en ervaring met supportdeskwerkzaamheden;
  • Je bent communicatief vaardig en een sociaal ingesteld;
  • Je werkt accuraat en gestructureerd;
  • Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je vindt het leuk om klanten te helpen.

Arbeidvoorwaarden

Het betreft een functie voor minimaal 32 uur en maximaal 40 uur per week. Advitrae biedt een passend en marktconform salaris. Daarnaast is er een goede pensioenregeling en zijn er 28 verlofdagen o.b.v. een volledige werkomvang. Tot slot zijn er diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Stuur een mail met je motivatie en CV naar Walter van Hest, vanhest@advitrae.nl.

Gerelateerde artikelen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.