Stageopdracht HRM

Stageopdracht HRM

Deel deze pagina

Advitrae is marktleider op het gebied van onderwijslogistieke oplossingen in Nederland. Dagelijks worden honderdduizenden studenten en docenten bediend met onze oplossingen. Een van de producten van Advitrae is Xedule. Xedule is een plannings- en roosterapplicatie voor het onderwijs. Xedule ondersteunt het gehele onderwijslogistieke proces van meerjarenplanning tot roostering.

Nu steeds meer onderwijsinstellingen gebruik maken van Xedule, groeit ook onze interne organisatie steeds sneller! Dit heeft ervoor gezorgd dat wij een uitdagende stageopdracht beschikbaar hebben.

Over de stageopdracht

Advitrae heeft als bedrijf een sterke groei doorgemaakt. Begin 2019 werkten er ongeveer 25 collega’s binnen ons bedrijf, op dit moment zijn dat er al ruim 65. Met dit steeds groter wordende team, is het belangrijk dat interne processen goed worden ingeregeld. De implementatie van een goed HR Systeem heeft hierbij zeker prioriteit.

In deze stageopdracht maak je onderdeel uit van de projectgroep die verantwoordelijk is voor de implementatie van dit HR Systeem.

Je loopt direct mee vanaf de start van het project. Het uiteindelijke doel is dat dit systeem volledig is geïmplementeerd en actief wordt gedragen door de interne organisatie.
Tijdens deze stageopdracht word je begeleid door de HR Medewerker.

Wat verwachten wij?

  • Je volgt een Hbo-opleiding richting HRM/ Personeelsmanagement;
  •  Je bent beschikbaar voor een stageopdracht met een looptijd van 6 maanden, startend in februari 2021;
  •  Je woont in de omgeving van Eindhoven;
  •  Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal;
  •  Je hebt affiniteit met ICT.

Daarnaast vinden wij het vooral belangrijk dat je enthousiast, zelfstandig en proactief bent!

Wat bieden we jou?

  • Een uitdagende stageopdracht, waarin je volop de ruimte krijgt om mee te denken en zelfstandig zaken op te pakken binnen het projectteam;
  • Een stage binnen een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat sinds 2020 onderdeel uitmaakt van de Visma Groep;
  • De mogelijkheid om te werken vanuit ons kantoor in Eindhoven. Thuiswerken is natuurlijk ook mogelijk.
  • Een prima maandelijkse stagevergoeding.

Heb je interesse?

Dan horen wij dat natuurlijk graag! Stuur dan zo snel mogelijk jouw cv en motivatie naar onze HR Medewerker Ilse Delissen via delissen@advitrae.nl

Heb je nog inhoudelijke vragen over deze stageopdracht, mag je natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen met Ilse via 06-82905663.

Gerelateerde artikelen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.