Software Tester

Vacature Software Tester

Deel deze pagina

Wil jij graag werken bij een jong en dynamisch bedrijf met korte lijntjes? Wil jij als Tester graag de mogelijkheid om nieuwe ideeën in te brengen en uit te voeren? Vind je het daarnaast prettig om flexibele werktijden te hebben?

Misschien past een functie bij de Advitrae Groep dan wel bij jou!

Visma Advitrae gevestigd in Eindhoven en Arnhem, is de specialist in onderwijslogistiek. Wij helpen onderwijsinstellingen door middel van praktische en duurzame oplossingen om onderwijs betaalbaar te organiseren. Door middel van ons planning- en roostersysteem Xedule ondersteunen wij onderwijsinstellingen bij het verbeteren van hun planningsprocessen. Visma Advitrae heeft met Xedule in korte tijd een marktleiderspositie bereikt. Inmiddels hebben we klanten in het VO, MBO, HBO en WO.

TLDR:
– Software Tester 32-40 uur
– Werken aan de toekomst van het onderwijs!
– Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen
– Eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd
– Mogelijkheid tot thuiswerken
– Jong, dynamisch bedrijf met gezellige collega’s (echt waar)!

Over de functie:

Als Software Tester draag je zorg voor de kwaliteit van onder andere onze applicatie Xedule (MyX & Maetch). Je wordt betrokken in het gehele ontwikkelproces:

 • Meedenken in de user stories;
 • Opstellen acceptatie criteria;
 • Opstellen van testscripts;
 • Testen van de gebruikersacceptatie.

Als Software Tester werk je nauw samen met je collega Tester. Samen maak je onderdeel uit van het Ontwikkelteam, bestaande uit 20 collega’s.

Over ons:

Wij werken bij Visma Advitrae met de Agile / Scrum-methodiek en testen met testmethodes als TMAP of ISTQB en / of CAT (Certified Agile Tester). Het zou fijn zijn als je hier bekend mee bent, maar ook als je hier nog niet (volledig) bekend mee bent dan komen we graag met jou in contact. Wij denken graag in mogelijkheden.

Wij zoeken een Software Tester die vanuit zijn eigen kennis, kunde en persoonlijke kwaliteiten een succesvolle bijdrage wil gaan leveren aan de groeiambitie van ons bedrijf. Een teamspeler die ideeën heeft en initiatief toont. We verwachten daarnaast dat onze nieuwe Software Tester altijd alert is op nieuwe ontwikkelingen en open staat voor ideeën van anderen.

Wat bieden wij:

Werken bij Visma Advitrae betekent werken bij een dynamische en financieel gezonde organisatie. Een relatief kleine organisatie met persoonlijke aandacht voor onze medewerkers. Zo vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers goed en up to date zijn opgeleid en daarbij de juiste begeleiding en ondersteuning krijgen. Klanttevredenheid en collegialiteit staan centraal bij onze dienstverlening.

Wij bieden onze nieuwe Software Tester daarbij:

 • Een fulltime functie voor 40 uur per week (32 uur is bespreekbaar);
 • Een passend en marktconform salaris;
 • 28 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Flexibiliteit ten aanzien van werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Een splinternieuw kantoor in hartje Eindhoven (per juli 2021);
 • Verschillende ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Nieuwsgierig?

Als we jouw interesse hebben gewekt, ontvangen we natuurlijk heel graag jouw reactie. Deze kun je sturen naar Lara van Casteren (HR Medewerker) via vancasteren@advitrae.nl

Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Lara via 06-13019776.

Gerelateerde artikelen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.