Software ontwikkelaar

Vacature Software ontwikkelaar

Deel deze pagina

De Advitrae Groep B.V., gevestigd in Eindhoven, is de specialist in onderwijslogistiek. Wij helpen onderwijsinstellingen door middel van praktische en duurzame oplossingen om onderwijs betaalbaar te organiseren. Door middel van ons planning- en roostersysteem Xedule ondersteunen wij onderwijsinstellingen bij het verbeteren van hun planningsprocessen. Advitrae heeft met Xedule in korte tijd een marktleiderspositie bereikt. Inmiddels hebben we klanten in het VO, MBO, HBO en WO.

Wil je • Werken bij een jong en dynamisch bedrijf met korte lijntjes • Werken met de nieuwste technologieën op het gebied van .NET • Ruimte voor inbreng en uitvoer van eigen ideeën en initiatieven • Werken met state of the art apparatuur • Flexibele werktijden • Naast programmeren ook ruimte om te werken aan je tafeltennis skills

Functieomschrijving

Functie
Als software ontwikkelaar word je ingezet op diverse ontwikkeltrajecten. Het betreft enerzijds inzet op de verdere ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten, anderzijds ontwikkelactiviteiten als gevolg van specifieke klantwensen. Het werk bestaat uit een combinatie van front-end en back-end werkzaamheden.

Je gaat deel uitmaken van een organisatie dat momenteel bestaat uit 4 scrum teams. Hierbij zijn de lijnen kort. De cultuur is open en direct. Men weet elkaar te vinden, voelt zich betrokken en is loyaal.

Gevraagd wordt

Kandidaten beschikken over:

• Een opleiding op tenminste HBO-niveau;
• Kennis van en ervaring met werken volgens de Agile / Scrum- methodiek;
• Kennis van en ervaring met DotNet technologie (C#);
• Kennis van en ervaring met Azure (pré);

Advitrae zoekt een softwareontwikkelaar die vanuit eigen kennis, kunde en persoonlijke kwaliteiten een succesvolle bijdrage gaat leveren aan de groeiambitie van de organisatie. Een teamspeler die ideeën heeft en initiatief toont. Advitrae verwacht tevens dat de nieuwe medewerker altijd alert is op nieuwe ontwikkelingen en open staat voor ideeën van anderen.

Advitrae vindt het belangrijk dat werknemers naast het uitvoeren van hun werkzaamheden kunnen doorgroeien in hun loopbaan en zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Er wordt ruimte geboden om opleidingen te volgen met hieraan gekoppelde certificeringen.

Geboden wordt

Het betreft een functie voor minimaal 32 uur in de week. Advitrae biedt een passend en marktconform salaris en bonus. Daarnaast is er een goede pensioenregeling, 28 vrije dagen (o.b.v. een full time aanstelling) en flexibiliteit ten aanzien van werktijden. Tot slot zijn er diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Bedrijfsprofiel

Advitrae is marktleider op het gebied van onderwijslogistieke oplossingen in Nederland. Advitrae levert een breed scala aan producten om het onderwijslogistieke proces te ondersteunen waaronder:

• een plannings- en roosterapplicatie (UWP/WPF/.net core / Angular 8);
• selfservice portal voor student en docent (PWA/.net core / Angular 8);
• games voor zelfroostering (iOS/Android/PWA);
• integratie platform (Azure).De ontwikkeling van de oplossingen geschiedt volgens het Agile / Scrum principe en kenmerkt zich met snelle en effectieve opleveringen door korte sprints.

Geïnteresseerd?

Als we jouw interesse hebben gewekt, ontvangen we natuurlijk heel graag jouw sollicitatie. Deze kun je sturen naar Ilse Delissen (HR Medewerker) via delissen@advitrae.nl

Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Ilse via 06-82905663.

Gerelateerde artikelen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.