Software Developer

Vacature Software Developer

Deel deze pagina

Ben jij een Medior of Senior .NET Developer? Wil jij graag werken bij een jong en snelgroeiend bedrijf en woon je binnen een redelijke afstand van Arnhem of Eindhoven? Lees dan snel verder!

Visma Advitrae, gevestigd in Eindhoven en Arnhem, is de specialist in onderwijslogistiek. Wij helpen onderwijsinstellingen door middel van praktische en duurzame oplossingen om onderwijs betaalbaar te organiseren. Door middel van ons planning- en roostersysteem Xedule ondersteunen wij onderwijsinstellingen bij het verbeteren van hun planningsprocessen. Visma Advitrae heeft met Xedule en Foleta in korte tijd een marktleiderspositie bereikt. Inmiddels hebben we klanten in het VO, MBO, HBO en WO. Sinds oktober 2020 maakt Advitrae onderdeel uit van de Visma Groep.

Vanwege de grote groei die wij momenteel doormaken, zijn wij op zoek naar een Software Developer ter uitbreiding van ons team.

Over de functie:

Als Software Developer word je ingezet op diverse ontwikkeltrajecten. Je gaat enerzijds aan de slag met de verdere ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten en software, en anderzijds met het onderhouden van bestaande applicaties.

Deze functie bestaat uit een combinatie van front-end en back-end werkzaamheden met nadruk op back-end.

Wat vragen wij:

 

 • Een opleiding op tenminste HBO-niveau;
 • Kennis van en ervaring met werken volgens de Agile/ Scrum- methodiek;
 • Kennis van en ervaring met DotNet technologie (C#);
 • Pré: ervaring in .NET Core, SQL Server, Angular, Elastic, Microservices, Azure Functions, CI/CD;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij zijn op zoek naar een Software Developer die vanuit eigen kennis, kunde en persoonlijke kwaliteiten een succesvolle bijdrage gaat leveren aan de groeiambitie van ons bedrijf. Een teamspeler die ideeën heeft en initiatief toont. We verwachten dat onze nieuwe collega altijd alert is op ontwikkelingen in de markt en open staat voor ideeën van anderen.

Wat bieden wij:

Visma Advitrae is een relatief jong bedrijf dat momenteel nog in een groeifase zit. We hebben ambitieuze plannen en hebben de hulp nodig van een nieuwe Software Developer om deze te realiseren. We zijn een leergierig bedrijf met een sterke klantfocus en een open communicatiecultuur. Het team van Visma Advitrae bestaat inmiddels uit bijna 80 collega’s. Er heerst een informele sfeer, waar het nemen van initiatief wordt gestimuleerd. Je gaat deel uitmaken van een klein en informeel team, wat betekent dat de lijnen kort zijn. De cultuur is open en direct. Men weet elkaar te vinden, voelt zich betrokken en is loyaal. In deze functie kun je werken vanuit ons kantoor in Arnhem of Eindhoven en bestaat ook de mogelijkheid om te werken vanuit huis.

Wat mag je nog meer van ons verwachten:

  • Een baan voor 32, 36 of 40 uur per week;
  • Flexibele werktijden, Als je eerder begint kan je ook eerder naar huis;
  • Een passend en marktconform salaris;
  • 28 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Alle benodigde faciliteiten voor de uitoefening van jouw functie, op kantoor of thuis;
  • Verschillende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
  • Een mogelijke eindejaarsuitkering.

Nieuwsgierig?

Als we jouw interesse hebben gewekt, ontvangen we natuurlijk heel graag jouw sollicitatie. Deze kun je sturen naar Lara van Casteren (HR Medewerker) via vancasteren@advitrae.nl

Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Lara via 06-130179773.

Gerelateerde artikelen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.