Onze (keten-)partners

Deel deze pagina

Onderwijslogistiek is een ketenproces, waarbij data bij voorkeur real-time uitgewisseld wordt tussen de diverse bronsystemen. Voor een goede en toekomstbestendige uitwisseling is een partnership met leveranciers van aanpalende systemen van grote meerwaarde.

Naast de samenwerking met de ketenpartners kent Advitrae een partnership met Xedule Professionals. Professionals die specifiek opgeleid zijn in onderwijslogistiek en het werken met Xedule om zo de onderwijsinstellingen te helpen en te ondersteunen bij het onderwijslogsitieke proces m.b.v. Xedule.

Educus

Educus biedt diensten en producten op het snijvlak van leren, informatievoorziening en moderne technologie. Zij verstaat de kunst om organisatiedoelstellingen te vertalen naar werkende oplossingen.

Dat doet zij met advies, inrichting, beheer en support van vaak complexe leer- en informatieomgevingen. Educus adviseert over, implementeert en ondersteunt de onderwijsinformatiesystemen EduArte (MBO) en Alluris (HO).

HR2day

Merces is de kennispartner voor het onderwijs op het gebied van personeels-, salaris- en financiële administratie. De diensten van Merces variëren van het leveren van eHRM en Finance software met of zonder bijbehorende diensten tot het geven van strategisch advies over bedrijfsvoering.

Merces maakt voor de operationele HRM diensten gebruik van HR2day, software voor HR én Salarisadministratie in het onderwijs. Met daarin alle relevante cao’s, regelingen en speciaal voor het onderwijs ontwikkelde rapportages, dashboards en koppelingen, waaronder Xedule.

AFAS

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Ze beschrijft zichzelf als een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. AFAS ontwikkelt innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en neemt daarbij graag haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Met de onderwijs software van AFAS automatiseer je alle HRM- en bedrijfsvoeringsprocessen in één softwarepakket.

Tig

TIG – The Implementation Group

TIG ontwikkelt praktische, oplossingsgerichte en interactieve dashboard en analyse oplossingen voor management en stuurinformatie in het onderwijs m.b.v. Qlikview.

Met hun partners delen wij hun visie en maken zij oplossingen. Dit doen ze door het bundelen van kennis en kracht.

STUCOMM

StuComm is dé specialist op het gebied van studentcommunicatie. Zij helpen onderwijsinstellingen om effectief met studenten te communiceren. Tegelijkertijd helpen zij studenten succesvol te zijn gedurende hun studie met de StudentenApp.

De StudentenApp biedt studenten alle relevante informatie, zoals roosters, cijfers en studievoortgang, op één plek. Met slechts een keer inloggen, hebben student vanaf hun smartphone direct toegang tot al hun persoonlijke informatie.

.

Xedule Professionals

Xedule professionals biedt professionals die opgeleid zijn om de onderwijs instellingen die werken met Xedule te helpen het proces te verbeteren. Daarnaast kunnen we (tijdelijk) roostermakers of functioneel beheerders bieden die direct inzetbaar zijn en daarnaast nét iets meer bieden dan roostermakers of beheerders die geen directe kennis van Xedule hebben. Alle professionals hebben namelijk een interne opleiding genoten en zijn op de hoogte van de visie, de nieuwe ontwikkelingen en de verschillende mogelijkheden. Daarbij staan de professionals direct in verbinding met de helpdesk en specialisten van Advitrae.