Onderwijslogistiek is een uitdagend proces dat wij graag met u optimaliseren

Deel deze pagina

Advitrae is een onafhankelijke Nederlandse onderneming gevestigd in Eindhoven. Met meer dan 30 eigen professionals is het ons doel om de logistieke uitdagingen die een onderwijsinstelling kent met werkende oplossingen te ondersteunen. Oplossingen die kunnen variëren van advies, training, software tot en met de ondersteuning bij de implementatie van deze software. Dit alles volledig gericht op de onderwijslogistiek, het plannen en roosteren van het door u gewenste onderwijs.

 

Advitrae hecht grote waarde aan samenwerking met de onderwijsinstellingen en overkoepelende kennisgroepen, zoals saMBO-ict, Kennisnet, Surf en vele andere initiatieven. Alleen door samenwerking, waar wij graag de term Partnership aan verbinden, is het mogelijk om de huidige én toekomstige uitdagingen op het gebied van de onderwijslogistiek met werkende oplossingen te ondersteunen. Partnership vormt dan ook een rode draad in de bedrijfsvoering van Advitrae, wat zich uit in een zeer grote betrokkenheid van onderwijsinstellingen bij de doorontwikkeling van Xedule. Verder onderhouden wij nauwe contacten met universiteiten. Hiermee streven wij naar een continue wisselwerking tussen wetenschap en praktijk.

 

Vanzelfsprekend houden wij ook alle relevante veranderingen in wet- en regelgeving bij, waardoor onze aansluiting met uw praktijk behouden blijft.

 

Als bedrijf hechten wij grote waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en we hebben hier ook actief beleid op uitgezet. Onze maatschappelijke betrokkenheid laten wij zien door de actieve deelname aan en het steunen van goede doelen zoals Alpe d’HuZes, Serious Request, Mont Ventoux3 of Cycle for Light.

Wilt u meer informatie over ons MVO-beleid, klik dan hier.

Software ontwikkelingen

Service & Support

24/7 ondersteuning

Xedule dient 24/7 beschikbaar te zijn te voor alle doelgroepen binnen uw onderwijsinstelling. Daar hoort ook 24/7 ondersteuning bij.

Service Level Agreement

Alle service levels staan beschreven in het Service Level Agreement (SLA). Deze evalueren we jaarlijks met onze klanten om zo het hoogst haalbare na te streven.

Beveiliging data

Bij Advitrae is uw data in veilige handen. We zijn volledig AvG-compliant en ISO27001:2013 gecertificeerd.

Contactpersoon

We hebben getracht u via deze website zoveel mogelijk informatie te verstrekken over de mogelijkheden van Xedule en de dienstverlening van Advitrae. U heeft ongetwijfeld nog vragen of behoefte aan een verdiepingsgesprek en/of een presentatie. Neem gerust contact met mij op voor het maken van een afspraak. Mijn naam is Henk van der Molen en ik sta u graag te woord.