Xedule opleidingen

Het opleidingscentrum van Advitrae

Deel deze pagina

Advitrae biedt diverse opleidingsmogelijkheden om u het werken met Xedule eigen te maken, zowel voor de startende gebruiker als voor de gevorderde.

Deze opleidingen kunnen in meedere varianten worden aangeboden.

Open opleidingen

De eerste variant zijn de Open Opleidingen. Deze opleidingen worden op een centrale locatie in Nederland, meestal bij Congrescentrum NBC te Nieuwegein, verzorgd. De Open Opleidingen zijn uitermate geschikt voor individuele cursisten. Samen met cursisten van andere onderwijsinstellingen worden zo groepen van max. 12 personen geformeerd, wat direct ook weer leidt tot het uitwisselen van ervaringen en het ontstaan van een netwerk.

Dankzij Coachview beschikt Advitrae over een overzichtelijke website waar u alle informatie kunt vinden over de aangeboden opleidingen. Via deze website kunt u zich ook aanmelden voor een van de opleidingen. Klik op opleidingen om direct naar de website te gaan.

In Company opleidingen

Wilt u met een grotere groep collega’s een opleiding volgen uit het assortiment van de Open Opleidingen, dan kan Advitrae een In Company variant organiseren op een door u gewenste locatie. Deze opleidingen zijn vergelijkbaar qua opzet (en materiaal) als de Open Opleidingen en kunnen ook combinaties betreffen van meerdere opleidingen.

Maatwerk Opleidingen

De derde variant zijn de Maatwerk Opleidingen. Deze opleidingen worden geheel in overleg met u opgezet, waarbij  gebruikgemaakt wordt van door u ingebrachte onderwerpen en casussen.

Wilt u meer informatie over de beschreven varianten, neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.