Aankondiging nieuwe huisstijl en logo

Aankondiging:

Nieuwe huisstijl en logo!

Deel deze pagina

Inmiddels maken we als Advitrae alweer negen maanden deel uit van de Visma-groep en de bundeling van krachten zien wij als een meerwaarde voor het onderwijs, maar zeker ook voor ons als organisatie. Omdat we enthousiast geworden zijn over de samenwerking met onze nieuwe collega’s van Visma, hebben we besloten dit ook naar de buitenwereld verder uit te dragen. Zo gaan we de naam Visma Advitrae voeren en de komende tijd werken aan een nieuwe huisstijl. We zijn al volop bezig met een nieuwe website en er worden nieuwe productlogo’s ontworpen.

Stap voor stap

De komende tijd zullen we stap voor stap deze nieuwe huisstijl introduceren. Wees dus niet verrast als je bijvoorbeeld bij de aankondigingen van de saMBO-ICT conferentie, het VO Fusyon congres, of andere uitingen op Social Media onze nieuwe naam en logo al tegen gaat komen.

We zijn trots lid te zijn van de Visma familie!

Oud logo

Nieuw logo

Connected Experience Onderwijs

Tijdens het Connected Experience Onderwijs event van 10 juni jl. hebben we met u gedeeld wat de meerwaarde kan zijn voor het onderwijs om de krachten te bundelen. Wilt u dit event bekijken, ga dan naar: www.visma.nl/onderwijs

Gerelateerde artikelen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.