Integratie Specialist

Vacature Integratie Specialist

Deel deze pagina

Advitrae is marktleider op het gebied van onderwijslogistieke oplossingen in Nederland. Dagelijks worden honderdduizenden studenten en docenten bediend met deze oplossingen. Een van de producten van Advitrae is Xedule. Xedule is een plannings- en roosterapplicatie voor het onderwijs. Xedule ondersteunt het gehele onderwijslogistieke proces van meerjarenplanning tot roostering. 

 Om de ondersteuning van dit logistieke proces mogelijk te maken, dient de logistieke data van diverse aanpalende systemen beschikbaar te zijn. Denk hierbij aan gegevens over medewerkers, lokalen, leerlingen, onderwijs, etc. Daarnaast dienen de resultaten van dit proces, zoals roosters, planningen en management informatie, teruggekoppeld te worden aan diverse afnemende systemen. Het afstemmen van deze informatie stromen is een uitdagend en complex proces. 

 Xedule wordt aangeboden als software as a service en kan gebruikt worden met de gangbare moderne browsers. De back-end van Xedule is ontwikkeld op het .NET framework. De ontwikkeling van Xedule geschiedt volgens het Agile / Scrum principe en kenmerkt zich met snelle en effectieve opleveringen door korte sprints.

Functie 

Advitrae zoekt een data- en procesintegratie specialist die ons team komt versterken. Je bent geen pure softwareprogrammeur of -engineer, maar wel thuis in de IT-tools rondom integratie en datacommunicatie. Je werkt op het snijvlak van IT-technologie en bedrijfsprocessen en vormt de technische schakel tussen de klant en ons product. 

Kennis- en ervaringseisen 

  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau; 
  • Je hebt ervaring met data- en procesintegratie; 
  • Je bent thuis in het werken met datacommunicatie- en integratieprotocollen zoals XML, SOAP, REST, EDI, API, etc; 
  • Je hebt conceptuele kennis van SOA en BPM; 
  • Je hebt affiniteit met .NET / Biztalk server.

 Persoonlijkheidseisen 

Advitrae zoekt een integratie specialist die vanuit eigen kennis, kunde en persoonlijke kwaliteiten een succesvolle bijdrage gaat leveren aan de groeiambitie van de organisatie. Een teamspeler die ideeën heeft en initiatief toont. Advitrae verwacht tevens dat de nieuwe medewerker altijd alert is op nieuwe ontwikkelingen en open staat voor ideeën van anderen. 

 Advitrae vindt het belangrijk dat werknemers naast het uitvoeren van hun werkzaamheden kunnen doorgroeien in hun loopbaan en zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Er wordt ruimte geboden om opleidingen te volgen met hieraan gekoppelde certificeringen. 

 Arbeidsvoorwaarden 

Het betreft een functie voor minimaal 32 uur in de week. Advitrae biedt een passend en marktconform salaris. Daarnaast is er een goede pensioenregeling, 28 vrije dagen (o.b.v. een volledige werkomvang) en flexibiliteit ten aanzien van werktijden. Advitrae biedt een auto van de zaak. Tot slot zijn er diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden. 

Geïnteresseerd?

Stuur een mail met je CV naar Ilse Delissen (delissen@advitrae.nl).

Gerelateerde artikelen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.