Implementatie Adviseur Xedule

Vacature Implementatie Consultant Onderwijslogistiek

Deel deze pagina

In het huidige onderwijs is een goede planning steeds belangrijker. Onderwijsdoelstellingen kunnen alleen worden bereikt als het onderwijs ook goed wordt georganiseerd. Het organiseren van het onderwijs wordt ook wel onderwijslogistiek genoemd.

Advitrae is specialist in onderwijslogistiek.

Wij helpen onderwijsinstellingen door middel van praktische en duurzame oplossingen om onderwijs betaalbaar te organiseren. Door middel van ons planning- en roostersysteem Xedule ondersteunen wij onderwijsinstellingen bij het verbeteren van hun planningsprocessen. Advitrae heeft met Xedule in korte tijd een marktleiderspositie bereikt.

Inmiddels hebben we klanten in het VO, MBO, HBO en WO. De groei in het aantal klanten heeft er ook voor gezorgd dat wij op zoek zijn naar een nieuwe collega voor de functie van:

Implementatie Adviseur

Als Implementatie Adviseur begeleid je klanten bij de implementatie van het planningsysteem Xedule. Hierbij krijg je te maken met onderwijsmanagers, teamleiders, inzetplanners, roostermakers en functioneel beheerders. Je werkt in teamverband bij onderwijsinstellingen. Samen met je collega’s maak je een inventarisatie en analyse van de bestaande situatie en help je de klant met het maken van inrichtingskeuzes. Vervolgens geef je aan hoe Xedule ingezet kan worden in het onderwijslogistieke proces. In het werk speelt het instrument Xedule uiteraard een belangrijke rol.

Gedurende jouw werk voor een project, heb je oog voor mogelijke procesverbeteringen en bijbehorende organisatieveranderingen. Daarbij ondersteun en begeleid je klanten bij het doorvoeren van de voorgestelde verbeteringen. Hiervoor ben je een belangrijke schakel tussen de klant en de interne organisatie van Advitrae (o.a. support en ontwikkeling).

In de functie van Implementatie Adviseur ben je veelal werkzaam bij onze opdrachtgevers op locatie. Onze opdrachtgevers bevinden zich in heel Nederland, waarbij we bij jouw inzet natuurlijk rekening houden met de woon-werk afstand.

Wat vragen wij?

Voor de functie van Implementatie Adviseur zijn wij op zoek naar kandidaten die zichzelf herkennen in onderstaand profiel:

 • Een relevante afgeronde HBO- of Masteropleiding (b.v. technische bedrijfskunde);
 • Bij voorkeur 2-5 jaar ervaring als Adviseur of projectleider binnen (onderwijs-)logistieke projecten;
 • Affiniteit met ICT-systemen;
 • Ervaring met de implementatie van ICT-systemen is een pré;
 • Bereidheid om te reizen;
 • Fulltime beschikbaar (32 uur is bespreekbaar);
 • Affiniteit met de onderwijssector.

Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat onze nieuwe Implementatie Adviseur van de gebaande paden durft af te wijken en beschikt over een grote drive om bij te dragen aan innovatie in het onderwijs. We zoeken een nieuwe collega die vanuit eigen kennis, kunde en persoonlijke kwaliteiten een mooie bijdrage kan leveren aan onze groeiambities. Onze nieuwe Implementatie Adviseur moet een teamspeler zijn die ideeën heeft, initiatief toont en alert is op nieuwe ontwikkelingen.

Wat bieden wij?

Advitrae is een snel groeiend bedrijf dat volop in ontwikkeling is. We zijn dan ook hard op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Implementatie Adviseur. Het team van Adviseurs bestaat momenteel uit 11 collega’s.

Ondanks dat je veel werkzaam bent bij onze opdrachtgevers op locatie, sta je ook regelmatig in contact met je collega Adviseurs. Daarvoor organiseren wij bijvoorbeeld op reguliere basis bijeenkomsten, om kennis en ervaring uit te wisselen.

Als Implementatie Adviseur binnen de Advitrae Groep start je in een uitdagende baan met veel vrijheid en ruimte om je functie zelfstandig in te richten. Na een inwerkperiode kun je al snel aan de slag met interessante en complexe planningsvraagstukken.

Gedurende jouw carrière binnen onze organisatie, zullen we altijd ondersteunen in jouw verdere ontwikkeling. We zullen je altijd uitdagen om jouw kennis en ervaring op het gebied van onderwijslogistiek, ICT en advisering te vergroten en bieden je hiervoor ook diverse opleidingen en cursussen.

Wat mag je nog meer van ons verwachten als Implementatie Adviseur?

 • Een goed salaris, afhankelijk van jouw ervaring
 • 28 vakantiedagen per jaar
 • Een goede pensioenregeling
 • Een auto van de zaak
 • Alle andere benodigde faciliteiten, zoals een laptop en telefoon
 • Jaarlijks verschillende uitjes met alle Advitrae collega’s.

Geïnteresseerd?

Als we jouw interesse hebben gewekt, ontvangen we natuurlijk heel graag jouw sollicitatie. Deze kun je sturen naar Ilse Delissen (HR Medewerker) via delissen@advitrae.nl

Wil je eerst nog meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Ilse via 06-82905663.

Gerelateerde artikelen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.