Hogeschool Inholland gunt aanbesteding aan Advitrae!

Ervaring en visie leidt bij Inholland tot keuze voor een integrale applicatie voor plannen en roosteren.

Deel deze pagina

Inholland heeft reeds jarenlange ervaring in het werken met een uniforme applicatie voor de inzetplanning in combinatie met een losstaande roosterapplicatie. Deze ervaring, de wens om het proces  efficiënter en minder foutgevoelig uit te voeren, knelpunten eerder inzichtelijk te krijgen en de ontwikkelingen binnen het onderwijs t.a.v. de flexibilisering van het onderwijs heeft er toe geleid dat zij nu gekozen heeft voor Xedule.

Aanbesteding gewonnen

Na grote HBO instellingen als Windesheim, Avans, Zuyd Hogeschool, NHL Stenden, Fontys, HAN Hogeschool, enz, sluit ook Inholland zich aan bij de grote gebruikersgroep. We zijn heel blij met deze gunning en wensen Inholland veel succes in het werken met Xedule. Wie zien er naar uit om de samenwerking met Inholland aan te gaan en ook hen te betrekken bij het doorontwikkelen van Xedule en het bieden van nieuwe, innovatieve, oplossingen ter ondersteuning van de organisatie van het onderwijs.

Wilt u meer weten over Xedule, die visie achter de applicatie en de meerwaarde om het onderwijslogistieke proces op een meer integrale wijze op te pakken, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan heel eenvoudig door het contactformulier in te vullen.

Gerelateerde artikelen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.