HO-link 2019: Avans en Advitrae over gamification binnen onderwijslogistiek

Adoptie van onderwijslogistieke vernieuwing dankzij gamification.

Deel deze pagina

Avans heeft een uitgebreid programma ter verbetering van de onderwijslogistieke keten om een goede toegang, doorstroom en uitstroom van studenten mogelijk te maken. Avans erkent hierbij dat er verschillen zijn tussen de opleidingen en wil haar opleidingen een ketenproces aanbieden dat bij de opleidingen past. Om die reden voeren zij geen ‘one size fits all’ aanpak. Avans ziet zelfroostering als een van de varianten om flexibilisering voor studenten mogelijk te maken. Tijdens de presentatie wordt er getoond hoe gamification wordt ingezet om te bepalen of een specifieke werkwijze (zelfroosteren van docenten) bij een opleiding past.  We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze workshop tijdens de HO-link conferentie. Deze vindt plaats op vrijdag 14 juni in sessieronde 5!

Advitrae heeft speciaal voor deze vorm van roosteren een serious game ontwikkeld met de naam Maetch.  Inmiddels is de game al een aantal keer succesvol ingezet. Is een opleiding(-steam) eenmaal overtuigd van de meerwaarde van zelfroosteren , dan is binnen Xedule vergelijkbare functionaliteit beschikbaar om het zelfroosteren ook daadwerkelijk in praktijk te brengen.

Wilt u nu ook meer informatie over Xedule of Maetch, vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zeer binnenkort lanceren we een speciaal voor Maetch ontwikkelde website met informatie over de workshop en de serious game.

Gerelateerde artikelen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.