Ook Avans Hogeschool kiest voor Xedule!

lees verder

Grijp je kans: vacature medewerker supportafdeling

Lees hier verder

BREAKING: (voorlopige gunning) Hogeschool Windesheim kiest voor Xedule!
Xedule binnen het Voorgezet Onderwijs, interview met Hoofdvaart College

Lees het interview

CvB Nova College over Xedule en professionalisering

Naar het nieuwsbericht

de HAN: 'In- en overzicht, met een vooruitziende blik'

Lees het interview

Noteer in je agenda: Bijeenkomst gebruikersgroep 9 oktober 2018.

Disclaimer

Advitrae stelt het op prijs dat u deze website bezoekt. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling van de informatie op onze website en controleren regelmatig de juistheid, de actualiteit en de volledigheid hiervan.

Aansprakelijkheid
Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Advitrae behoudt zich het recht om op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud van de site en de benodigde software te wijzigen, te actualiseren of aan te vullen. Advitrae sluit aansprakelijkheid uit voor elke directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met:
- het gebruik van deze website;
- het gebruik van informatie van deze website.

Auteursrecht
Auteursrechtelijk beschermde teksten op deze site mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming van Advitrae of de eventuele opdrachtgever van de tekstproductie.

Externe links
Deze site bevat links naar externe websites. Advitrae is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. Deze sites kennen een eigen disclaimer, waarnaar wij bij deze verwijzen.

Onjuistheden
Advitrae stelt het op prijs als onjuistheden op de site worden gemeld. Deze kunnen net als suggesties voor verbetering en vragen over onze dienstverlening worden doorgegeven via ons contactformulier. Daarvoor bij voorbaat onze hartelijke dank!

Foto's op website
De getoonde foto's op de website van Advitrae zijn gemaakt en bewerkt door Eric Scholten van Concept in Beeld en Jan Buwalda Fotografie met toestemming van Alfa College, Summa College en SintLucas.