Advitrae aanwezig op VO congres | Gepersonaliseerd Leren

VO-congres 2019 | Advitrae en de logistiek van Gepersonaliseerd Leren

Deel deze pagina

Op donderdag 28 maart 2019 vindt het VO-congres plaats bij het Congrescentrum NBC te Nieuwegein. Inmiddels is Advitrae ook niet meer weg te denken uit het Voortgezet (Speciaal) Onderwijs en diverse VO-instellingen hebben Xedule reeds geimplementeerd of staan aan de vooravond van de implementatie van Xedule. Xedule is een moderne SaaS-applicatie voor de ondersteuning van het planning- en roosterproces, met een speciale focus op de logistieke ondersteuning van Gepersonaliseerd Leren.

Tijdens het congres kunt u kennismaken met de module Gepersonaliseerd Leren, die in nauwe samenwerking met een grote groep VO-instellingen is ontworpen en ontwikkeld. We laten zien hoe deze module integreert met de overige modules van Xedule en presenteren de functionaliteiten die we de komende periode nog meer gaan uitleveren.

Tevens vertellen wij u graag over de mogelijkheden die Xedule biedt of gaat bieden voor de real-time integratie met systemen als ItsLearning, Magister, Somtoday, Foleta, AFAS en HR2Day.

Laat u verrassen en loop bij ons langs. U kunt ons vinden in stand 7. Tijdens het congres zijn ook diverse VO- instellingen aanwezig die betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van de module Gepersonaliseerd Leren en u er graag meer over vertellen.

Wilt u nu al meer informatie, vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gerelateerde artikelen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.