Het VO congres | Veel aandacht voor nieuwe module Myx

VO-congres 2019 | Advitrae en de logistiek van Gepersonaliseerd Leren

Deel deze pagina

Op donderdag 28 maart 2019 vond het VO-congres plaats bij het Congrescentrum NBC te Nieuwegein. Een zeer druk bezocht congres met veel interessante sprekers en workshops. Advitrae had hier voor het eerst een stand, wat direct leidde tot grote belangstelling. Er is duidelijk behoefte aan een nieuwe speler in de VO markt met een nieuwe visie en aanpak.

Meerdere VO-instellingen hebben Xedule reeds geimplementeerd of staan aan de vooravond van de implementatie van Xedule en nu ook de nieuwe module Myx is gelanceerd voor t.b.v. de logistieke ondersteuning van Gepersonaliseerd Leren is de belangstelling enorm.

Tijdens het congres kon men kennismaken met de module Myx, die in nauwe samenwerking met een grote groep VO-instellingen is ontworpen en ontwikkeld. Men was vooral ook geïnteresseerd in de mogelijkheden tot interactie tussen de diverse stakeholders in het leerproces van de leerling.  Interactie die voortdurend plaats vindt tussen coach, docent, roostermaker en leerling met als centrale thema het onderwijs zo te kunnen organiseren dat iedere leerling grip heeft op de leerdoelen waar hij of zij aan wil werken. Dat vraagt om een gehele nieuwe benadering van het plan- en roosterproces en de combinatie van Xedule en de module Myx maakt dit alles mogelijk.

Tijdens het congres hebben wij toelichting gegeven over de mogelijkheden die Xedule biedt of gaat bieden voor de real-time integratie met systemen als ItsLearning, Magister, Somtoday, Foleta, AFAS en HR2Day.

Wilt u nu ook meer informatie over Xedule of de module Myx, vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gerelateerde artikelen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.