Roostermaker

Vacature Roostermaker

Deel deze pagina

Advitrae, gevestigd in Eindhoven, is de specialist in onderwijslogistiek. Wij helpen onderwijsinstellingen door middel van praktische, duurzame oplossingen, effectief onderwijs betaalbaar te organiseren. Dit wordt gerealiseerd door het verbeteren van planningsprocessen, het optimaliseren van de onderwijslogistieke organisatie en de inzet van het planning- en roostersysteem Xedule.

Advitrae heeft met Xedule in een korte tijd een marktleiderspositie bereikt. Wij hebben klanten in het VO, MBO, HBO en WO. Tijdens de implementatie van Xedule is er vaak behoefte aan roostercapaciteit. Om deze reden zoeken wij een roostermaker die ondersteuning biedt in het implementatieproces van Xedule bij onderwijsinstellingen.

Functie

Advitrae is een organisatie die een beroep doet op je inventieve en intellectuele vermogens en een bureau waar je snel zelfstandig aan de slag gaat met interessante en complexe planningsvraagstukken in het onderwijs.

In je functie ondersteun je diverse klanten bij de realisatie van en het onderhoud aan het rooster met behulp van het planningsysteem Xedule. Hierbij krijg je te maken met onderwijsmanagers, teamleiders, inzetplanners, roostermakers en functioneel beheerders. Je werkt veelal in teamverband bij onderwijsinstellingen, gedurende de periode van implementatie.

Ben je niet ingezet bij een onderwijsinstelling, dan werk je samen met de collega’s van Advitrae aan support, documentatie en kennisdeling.

De roostermaker

 • heeft affiniteit met het maken van roosters en complexe planningen;
 • heeft inzicht in de organisatie en de werkwijze van een school;
 • is vaardig in het werken met automatische systemen;
 • is in staat een inzichtelijke en beargumenteerde afweging te maken tussen de wensen  van de organisatie en die van de medewerkers;
 • werkt nauwkeurig en kan ook onder druk goede kwaliteit leveren.

Een carrière bij Advitrae zorgt voor verbreding en verdieping van jouw kennis en ervaring op het gebied van onderwijslogistiek, roosteren van complexe situaties, advisering en ICT. Je uitvalsbasis is Eindhoven, maar je klantenkring bevindt zich in heel Nederland. Hierbij is het vaak mogelijk om van afstand te werken.

Mobiliteit

Ondanks dat ons kantoor in Eindhoven zit, gaan we uiteraard altijd proberen je zoveel mogelijk in te zetten op respectabele reisafstand van je woonadres. Dus schroom niet te reageren als je in het Noorden, Westen of Oosten van het land woont. We willen je vanzelfsprekend ook graag betrekken bij de ontwikkelingen binnen Advitrae en werken aan verbinding en teambuilding. Daar organiseren wij op reguliere basis diverse bijeenkomsten voor.

Functie eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van één of meerdere roosterprogramma’s binnen het onderwijs (bijv. Xedule, Untis, MasterPlan en\of Zermelo);
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in het maken van roosters binnen het onderwijs;
 • Je bent in staat om de informatie van een onbekende school te interpreteren en te toetsen op correctheid;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent in staat om zelfstandig een rooster te kunnen maken;
 • Je kunt goed omgaan met feedback op het door jou opgeleverde werk;
 • Je werkt nauwkeurig en oplossingsgericht;
 • Je bent in staat om een adviserende rol aan te nemen ten aanzien van het kunnen verbeteren van een rooster binnen een onderwijsinstelling.

Advitrae zoekt een roostermaker die het als een uitdaging ziet om ondersteuning te bieden aan onderwijsinstellingen bij de realisatie en het onderhouden van de roosters. We zoeken een roostermaker die vanuit eigen kennis, kunde en persoonlijke kwaliteiten een succesvolle bijdrage gaat leveren aan de groeiambitie van de organisatie. Een teamspeler die ideeën heeft en initiatief toont. Advitrae verwacht dat de nieuwe medewerker altijd alert is op nieuwe ontwikkelingen en open staat voor ideeën van anderen.

Aanbod

Een inspirerende werkomgeving waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Je werkt samen met getalenteerde collega’s aan uitdagende projecten voor onderwijsorganisaties. Er is volop ruimte voor opleidingen, zowel vakinhoudelijk als gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het betreft in beginsel een fulltime functie, maar parttime invulling is bespreekbaar (minimaal 0.8 fte).

Advitrae biedt een passend en marktconform salaris. Daarnaast is er een goede pensioenregeling, 28 vrije dagen en mogelijk een auto van de zaak.

Geïnteresseerd?

Stuur een mail met je CV naar Henk van der Molen (vandermolen@advitrae.nl)

Gerelateerde artikelen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.